Fejlesztések

Első hír:

Nagy örömmel adunk tájékoztatást arról, hogy vállalkozásunk a GINOP-1.2.9-20-2021-01262 azonosítóval ellátott a

A Tisztaság Alkotó Központ fejlesztése című,

című pályázata támogatást nyert!

  Néhány mondatban bemutatom a megvalósuló tevékenységet:

Vállalkozásunk egy dinamikusan fejlődő vállalkozás, ugyanakkor a külső támogatási forrás jelentősen meggyorsítja a versenyképességünk növelését azoknak a kiváló minőségű Kärcher takarítógépeknek a megvásárlásával, amely hosszú évekre biztosítja tárgyi erőforrásainkat. Ahhoz, hogy hosszabb távú, nagyobb mértékű üzleti szerződéseket is köthessünk, létfontosságú a takarítógépeink minőségi fejlesztése és a megfelelő mennyiség beszerzése is.

  A takarítópiacon is, mint a szolgáltatóipar minden területén, látható tendencia, hogy a vásárók sokkal jobban igénylik, elvárják, a korábbinál is jobban a higiéniát és a fertőtlenítést. Ehhez is szükséges a „forgó” rendszerű géppark, mert így tudjuk kivitelezni a gépek folyamatos tisztántartását és szükség szerinti fertőtlenítését is.

A vírusválság nem várt negatív gazdasági folyamatokat generált a vállalkozásunk működésében is. A megrendelőink óvatosabbak lettek, és jelentősen nőtt ár-érzékenységük is.

A fejlesztés három részből áll:

- Technológia

- Képzés,

- Létszámbővítés

A technológiai fejlesztés kapcsán megvásárlásra kerül:

1 db szőnyeg-,és kárpittisztítógép,

2 db különböző teljesítményű és működésű elvűsúrológép

A képzés kapcsán:

A fejlesztéssel 1 fő munkaerővel létszámbővítést valósítunk meg

A költségvetés további részei:

- Kötelező nyilvánosság biztosítása, mely megvalósítása saját forrásból történik,

- A támogatáson felüli részt önerőből biztosítjuk.

 

További információk:

- Támogatás mértéke, szerződött összege: a projekt összköltségének 70%-a, mely vissza nem térítendő, mértéke 3 589 740 Ft

- A projekt teljes költsége 5 128 200 Ft

- A projekt kezdődátuma: 2021.07.01.

- A projekt befejezésének dátuma: 2022.12.31

Karcher Puzzi 30/4 szőnyegtisztító gép TAK - Takatító Kommandó

A Karcher Puzzi 30/4 egy permetextrakciós kárpit- és szőnyegtisztító gép, amely rendkívül nagy tisztítási teljesítménnyel rendelkezik, ugyanakkor kategóriájának legcsendesebb résztvevője. Ha pedig a PW 30/1-es mosófejjel használjuk, akkor rendkívül intenzíven tudunk akár nagy szőnyegfelületeket tisztítani.

Második hír:

  A projekt megvalósítását a elkezdtük, és 2021.05.14 - én a Puzzi 30/4 szőnyegtisztítóberendezést megvásároltuk és beüzemeltük.